Το TikTok ανέστειλε τον αμφιλεγόμενο πάστορα Mark Driscoll επειδή είπε «Οι άνδρες δεν μπορούν να κάνουν μωρά»

0
Το TikTok ανέστειλε τον αμφιλεγόμενο πάστορα Mark Driscoll επειδή είπε «Οι άνδρες δεν μπορούν να κάνουν μωρά»
Mark Driscoll
Screengrab μέσω Twitter @PastorMark

Mark Driscollιδρυτής και ανώτερος πάστορας της Εκκλησίας Trinity στο Scottsdale της Αριζόνα, έχει αντιμετωπίσει τη διαμάχη γύρω από τη διακονία του από τότε που φύτεψε Εκκλησία Mars Hill το 1996 και στη συνέχεια η Εκκλησία της Τριάδας το 2016.

Driscoll, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για μέλη του προσωπικού εκφοβισμού, πρεσβύτεροι, εκκλησιαστικοί ηγέτες και συνάδελφοι όλα τα χρόνια της διακονίας του, δεν δίστασε ποτέ να το πει όπως το βλέπει—ακόμα και μερικές φορές ουρλιάζοντας το στα κηρύγματά του.

Αυτή τη φορά, ο κόσμος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αντιμετώπισε Driscoll. Το TikTok του απαγόρευσε προσωρινά να δημοσιεύει στην πλατφόρμα του, επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο, υποστηρίζει ότι οι άνδρες δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Το βίντεο φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από την πλατφόρμα.

«Τι συμβαίνει Τικ Τοκ όταν λες ότι οι άντρες δεν μπορούν να κάνουν μωρά», Driscoll ανέβασε στο Twitter μαζί με μια εικόνα της κατάστασης του λογαριασμού του στο TikTok, η οποία υποδείκνυε ότι είχε προσωρινά αποτραπεί από τη δημοσίευση λόγω «πολλαπλών παραβιάσεων» των κατευθυντήριων γραμμών της κοινότητας του TikTok.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Πρώην πρεσβύτεροι του Mars Hill ζητούν να παραιτηθεί αμέσως ο Mark Driscoll

Ο Driscoll ακολούθησε τα σχόλιά του με τα λόγια του Αποστόλου Παύλου από Ρωμαίους 1:18: «Διότι η οργή του Θεού αποκαλύπτεται από τον ουρανό ενάντια σε κάθε ασέβεια και αδικία των ανθρώπων, που με την αδικία τους καταστέλλουν την αλήθεια».

Το TikTok προειδοποίησε τον πάστορα ότι εάν λάβει άλλη παράβαση, θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα τον περιορισμό του λογαριασμού του σε λειτουργία μόνο προβολής.

«Η αντίσταση συχνά σημαίνει ότι καταπιάνεσαι με κάτι», Driscoll έγραψε ως απάντηση σε σχόλιο ενός ακόλουθου.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ο «Cussing Pastor» επιστρέφει: Ο Mark Driscoll ορκίζεται ενώ μιλούσε για την άμβλωση, αποκαλεί τον Joe Biden «δειλό» με κατεύθυνση προς την κόλαση

Ο πάστορας της Αριζόνα ηγείται της Εκκλησίας Trinity „Αληθινοί άντρες», η οποία συνεδριάζει για δύο ώρες κάθε Τετάρτη. Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εκκλησίας, η ομάδα αποτελείται από άνδρες της εκκλησίας που «συνέρχονται για να οικοδομήσουν ο ένας τον άλλον για να μοιάζουν περισσότερο με τον αληθινό πραγματικό άνθρωπο, τον Ιησού Χριστό».

Σε ένα από τα τελευταία του Driscoll Ίνσταγκραμ αναρτήσεις, μοιράστηκε ότι η ομάδα ξεκινά μια σειρά 9 εβδομάδων με τίτλο «Real Men: ACT LIKE A MAN».

«Σε έναν κόσμο χωρίς ισχυρούς άνδρες και πατέρες, θέλουμε να σας οικοδομήσουμε για να ευλογείτε γυναίκες και παιδιά και να μεταμορφώνετε τις κληρονομιές για τις επόμενες γενιές», αναφέρει η περιγραφή.

«Στο «Real Men: ACT LIKE A MAN», θα σας γνωρίσω ακριβώς αυτό που λέει ο συνονόματος. πώς να συμπεριφέρεσαι σαν άντρας» Driscoll εξηγεί.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar