Το Dog the Bounty Hunter αποκαλεί τον Μπάιντεν «Μικρό Χίτλερ» σε Χριστιανική εκδήλωση, αστειεύεται για την πιθανή αυτοκτονία του προέδρου

0
Το Dog the Bounty Hunter αποκαλεί τον Μπάιντεν «Μικρό Χίτλερ» σε Χριστιανική εκδήλωση, αστειεύεται για την πιθανή αυτοκτονία του προέδρου
Ντουάν Τσάπμαν
Screengrab μέσω Twitter @RightWingWatch

Ο αστέρας του ριάλιτι Duane „Dog“ Chapman ήταν ένας επιλεγμένος ομιλητής στο συνέδριο „Opening the Heavens“ που φιλοξενήθηκε στην Εκκλησία Lord of Hosts στην Ομάχα της Νεμπράσκα το Σαββατοκύριακο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Dog the Bounty Hunter αναφέρθηκε στον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν ως «μικρό Χίτλερ» και «αυτό το φρικιό», υποδηλώνοντας ότι ο Μπάιντεν θα μπορούσε να αυτοκτονήσει μόλις αποκαλυφθεί μια συνωμοσία που διέπραξε η κυβέρνησή του για να κλέψει τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να τεκμηριώνουν τον ισχυρισμό ότι ο Μπάιντεν εξελέγη με δόλια το 2020, πολλοί από τη δεξιά πτέρυγα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος εκφράζουν τακτικά την πίστη τους στη θεωρία συνωμοσίας, με αρκετούς υποψηφίους του Κογκρέσου να την καθιστούν ακόμη και βασικό συστατικό των στρατηγικών της εκστρατείας τους.

Το θέμα του συνεδρίου «Opening the Heavens» ήταν «Το λιοντάρι έχει βρυχηθεί!» Ο ιστότοπος του Lord of Host περιέγραψε την τετραήμερη εκδήλωση ως «ώρα για να γιορτάσετε τις υποσχέσεις του Θεού που έρχονται να πραγματοποιηθούν στη ζωή σας και στα έθνη».

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ο Σατανάς θέλει οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι ο εθνικισμός είναι κακός, λέει ο Έρικ Μεταξάς στον John Cooper του Skillet

Στο συνέδριο συμμετείχαν επίσης ο Μάικ Λίντελ, ο Έρικ Μεταξάς και μια ζωντανή ηχογράφηση του FlashPoint του Victory Channel με τους Dutch Sheets.

Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στην εκδήλωση, ο Τσάπμαν συζήτησε την εκλογή του Μπάιντεν, συνδέοντας τον Ιησού με τη θεραπεία της τύφλωσης ενός άνδρα όπως περιγράφεται στο ένατο κεφάλαιο της αφήγησης του ευαγγελίου του Ιωάννη.

«Λοιπόν, προσεύχομαι: «Κύριε, γιατί μας οδήγησες με αυτόν τον τρόπο; Γιατί αφήσατε αυτό το φρικιό να κλέψει τις εκλογές; Γιατί το έκανες αυτό?‘ Και μόλις σου πω γιατί, θα συμφωνήσεις μαζί μου», είπε ο Τσάπμαν. «Ο Κύριος με πήγε στη Βίβλο, και οι μαθητές του Ιησού πλησίασαν και είπαν: «Θεέ, Ιησού, γιατί αυτός ο άνθρωπος γεννήθηκε τυφλός; Ήταν οι αμαρτίες του πατέρα του και της μητέρας του που τον έκαναν τυφλό;»».

«Και ο Ιησούς είπε: «Όχι, δεν είναι αυτός ο λόγος που συνέβη αυτό το κακό», συνέχισε ο Τσάπμαν. «Ο λόγος που συνέβη αυτό το κακό είναι… για να δείξουμε την εκδήλωση του Θεού».

Καθώς το πλήθος άρχισε να φουσκώνει από χειροκροτήματα, ο Τσάπμαν είπε: «Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα γι‘ αυτό, καθόλου. Ναι, αυτός [stole] το. Γιατί τώρα, μικρό Χίτλερ, θα σου δείξουμε την εκδήλωση του Θεού».

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ο Chapman „Σκύλος“ έχει μήνυμα για τον Brian Laundrie μετά τη δήλωση της Gabby Petito Coroner

Σε μεταγενέστερο σημείο της εκδήλωσης, ο Τσάπμαν είπε στους παρευρισκόμενους: «Περιμένετε μέχρι τον Νοέμβριο, όταν το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα —νομίζω ότι έχω γνωρίσει έναν Χριστιανοδημοκράτη— όταν το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα θα τους εξαφανίσει. Υπομονή μέχρι τον Νοέμβριο».

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar