Πορεία για Μάρτυρες Σχέδια DC Rally με Enes Ελευθερία να επικεντρωθεί στη θρησκευτική δίωξη

0
Πορεία για Μάρτυρες Σχέδια DC Rally με Enes Ελευθερία να επικεντρωθεί στη θρησκευτική δίωξη
Πορεία Μαρτύρων
Ο κόσμος συμμετέχει τον Μάρτιο για τους Μάρτυρες 2021 στην Ουάσιγκτον, DC Φωτογραφία ευγενική προσφορά του For the Martyrs

(RNS) — Υπερασπιστές της θρησκευτικής ελευθερίας, συμπεριλαμβανομένου του μπασκετμπολίστα Ενές Καντέρ Ελευθερίασχεδιάζουν να συγκεντρωθούν στο National Mall αυτό το Σαββατοκύριακο για να επιστήσουν την προσοχή στα δεινά των διωκόμενων χριστιανών σε όλο τον κόσμο.

Η Πορεία για τους Μάρτυρες έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το Σάββατο (24 Σεπτεμβρίου) για τρίτη συνεχή χρονιά με ιδιαίτερη έμφαση Κίναείπε ο Gia Chacón, ιδρυτής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης For the Martyrs.

Άλλοι αναμενόμενοι ομιλητές περιλαμβάνουν Open Doors USA Ο Διευθύνων Σύμβουλος Ντέιβιντ Κάρι και Άντριου ΜπράνσονΑμερικανός υπουργός που επέζησε από δύο χρόνια πολιτικής φυλάκισης στην Τουρκία.

Ο Freedom, ένας μουσουλμάνος άνδρας, έχει μιλήσει ανοιχτά για ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην πατρίδα του την Τουρκία και σε άλλα μέρη σε όλο τον κόσμο.

Η συμπερίληψη ενός ομιλητή με θρησκευτικό υπόβαθρο του Freedom στέλνει ένα μήνυμα σχετικά με την ανάγκη να χτιστούν γέφυρες μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων, είπε ο Chacón στο Religion News Service σε ένα email.

Ο Ένες Καντέρ των Μπόστον Σέλτικς, αριστερά, κινείται εναντίον του Ισαάκ Μπόνγκα των Τορόντο Ράπτορς κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου αγώνα μπάσκετ του ΝΒΑ, 22 Οκτωβρίου 2021, στη Βοστώνη. (AP Photo/Michael Dwyer)

«Έχοντας μια φωνή σαν τον Enes Kanter Freedom που μιλάει υπέρ της διωκόμενης Εκκλησίας στέλνει επίσης ένα μήνυμα ειρήνης και ενότητας στους μουσουλμάνους τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στο εξωτερικό», είπε.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο Ένες Καντέρ του NBA στοχοποιεί την Κίνα, η Nike για τη γενοκτονία των Ουιγούρων

Ο Freedom, ο οποίος πρόσθεσε νόμιμα το νέο του επίθετο όταν έγινε πολίτης των ΗΠΑ πέρυσι, συνέγραψε ένα σχόλιο στις 14 Σεπτεμβρίου στο οποίο κατήγγειλε όσους σιωπούν για την παγκόσμια καταπίεση.

„Από Ουιγούροι μουσουλμάνοι στην Κίνα που φυλακίζονται και εξαναγκάζονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης για χριστιανές μαθήτριες που δολοφονήθηκαν δημόσια στη Νιγηρία, όλοι οι άνθρωποι όλων των θρησκειών έχουν δικαίωμα στα ίδια δικαιώματα, αξιοπρέπεια και σεβασμό», έγραψε στο άρθρο γνώμης του Fox News με την Tina Ramirez, πρώην σύμβουλο πολιτικής για την Επιτροπή των ΗΠΑ για τη Διεθνή Θρησκευτική Ελευθερία.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar