Ο Tim Tebow συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς δημοπρατώντας το Heisman Trophy του

0
Ο Tim Tebow συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς δημοπρατώντας το Heisman Trophy του
tim tebow
181015-N-IU965-0545 ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ (15 Οκτωβρίου 2018) Ο Tim Tebow αλληλεπιδρά με τους Sailors στο θάλαμο πτήσης του αεροπλανοφόρου κατηγορίας Nimitz USS Carl Vinson (CVN 70) κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο πλοίο. (Φωτογραφία του Αμερικανικού Ναυτικού από τον Ειδικό Μαζικής Επικοινωνίας 3ης Τάξης Michele Fink/Απελευθέρωσε)

Ο Tim Tebow αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα ότι χρησιμοποίησε το Heisman Trophy του για να συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για φιλανθρωπικό έργο, μεγάλο μέρος του οποίου έχει ωφελήσει τα παιδιά. Μοιράστηκε αυτά τα νέα με τον πρώην παρουσιαστή του ESPN Dan Patrick στο Dan Patrick Show.

«Είναι ένα τόσο ωραίο βραβείο που έχει τόσο κύρος που ελάχιστοι άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να το βρουν», είπε ο Tebow. «Και ξέρετε, είμαι τόσο ευγνώμων…με όλες τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που έχουμε υποστηρίξει, μπόρεσε να συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια τώρα».

«Πολλά παιδιά βοηθούνται με αυτό», είπε στον Πάτρικ. «Ο στόχος μου με αυτό είναι ότι θα μπορούσε να είναι το πιο εντυπωσιακό Heisman μια μέρα».

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο Tim Tebow μοιράζεται το Gospel με παραβάτες υψηλής ασφάλειας: «Είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα»

Η ιδέα του Heisman Trophy του Tim Tebow

Ο Tim Tebow είναι επίσης ένας ειλικρινής χριστιανός που κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας έγινε γνωστός για το ότι έγραφε στίχους της Αγίας Γραφής στο μαύρο μάτι του και για το ότι γονάτισε στο γήπεδο σε προσευχή. Το 2007 έγινε ο πρώτη δευτεροετής φοιτήτρια στην ιστορία του NCAA να κερδίσει το Heisman Trophy ενώ έπαιζε για τους Florida Gators.

Συνέχισε να είναι ένας NFL στρατηγός για τους Denver Broncos και New York Jets και αργότερα ακολούθησε καριέρα στη Minor League Baseball. Τον Μάιο του 2021, ο Tebow επέστρεψε στο NFL, υπογράφοντας με τους Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρ ως σφιχτό τέλος, αλλά αφέθηκε ελεύθερος από την ομάδα αρκετούς μήνες αργότερα τον Αύγουστο.

Τα θέματα που κάλυψαν ο Patrick και ο Tebow περιλαμβάνουν την πιο σκληρή άμυνα που αντιμετώπισε ο Tebow, εάν τα χέρια του είναι μεγαλύτερα τώρα από ό,τι όταν έπαιζε ποδόσφαιρο και αν ενδιαφέρεται για την προπονητική.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Πάτρικ ρώτησε τον Tebow ποιο ήταν πιο δύσκολο να εγκαταλείψει: ποδόσφαιρο ή μπέιζμπολ; Ο Tebow απάντησε ότι εξαρτάται «ποιο μέρος του έτους είναι. Περίπου Ευχαριστία, Χριστούγενναείναι πραγματικά δύσκολο να μην παίζεις ποδόσφαιροκαι γύρω, ξέρετε, στα μέσα της άνοιξης, όταν συνεχίζονται οι ανοιξιάτικες προπονήσεις, είναι πραγματικά δύσκολο».

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar