Ο πάστορας του Μπρούκλιν που του έκλεψαν κοσμήματα εκατομμυρίων δολαρίων συνελήφθη αφού άρπαξε βίαια γυναίκα κατά τη διάρκεια ζωντανής ομιλίας

0
Ο πάστορας του Μπρούκλιν που του έκλεψαν κοσμήματα εκατομμυρίων δολαρίων συνελήφθη αφού άρπαξε βίαια γυναίκα κατά τη διάρκεια ζωντανής ομιλίας
Lamor Whitehead
(L) Lamor Whitehead κηρύττει σενάριο μέσω Facebook @Bishop Lamor M. Whitehead (R) Whitehead συνοδεία γυναίκας έξω από το σενάριο μέσω Instagram @larryreidlive

Μπρούκλιν Επίσκοπος Lamor Whitehead γίνεται πρωτοσέλιδο μετά από ένα περιστατικό την Κυριακή (18 Σεπτεμβρίου), όπου με το ζόρι άρπαξε μια γυναίκα από την πλάτη του λαιμού επειδή διέκοψε το ζωντανό κήρυγμα του, οδηγώντας την έξω από την αίθουσα.

Ο Γουάιτχεντ έκανε τα νέα για πρώτη φορά τον Ιούλιο, όταν του έκλεψαν κοσμήματα υπό την απειλή όπλου από αυτόν και τη σύζυγό του, ενώ κήρυττε κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της εκκλησίας του το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με την αστυνομίαη αξία των κοσμημάτων που έκλεψαν εκτιμήθηκε ότι ξεπερνά το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Αστυνομικοί κλήθηκαν στη σκηνή μετά τον Γουάιτχεντ, επίσκοπο της Ηγέτες των Αυριανών Διεθνών Υπουργείων που βρίσκεται στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, διεκόπη από δύο γυναίκες που άρχισε να φωνάζει από το βάθος της αίθουσας στον επίσκοπο.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Η ζωντανή ροή της Εκκλησίας πιάνει κλέφτες να κλέβουν κοσμήματα αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων από τον πάστορα και τη σύζυγό του

Το περιστατικό, το οποίο αποτυπώθηκε στις βίντεο (1:31:00 σημείο), δείχνει ότι ο Whitehead σταμάτησε το κήρυγμά του και αντιμετώπισε τη γυναίκα που τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο από τον καβγά τους. «Θέλεις να έρθεις να κηρύξεις», ρώτησε ο επίσκοπος τον διαταράκτη και της είπε να ανέβει μπροστά, προσθέτοντας: «Θα σε κάνω διάσημο».

Στη συνέχεια ο Whitehead συνέχισε να λέει επανειλημμένα «Ναι Κύριε» και «Στο όνομα του Ιησού» ενώ χαμογέλασε προς το μέρος της. Τότε ο επίσκοπος είπε στο εκκλησίασμα να προσευχηθεί εν Πνεύματι και άρχισε να μιλάει σε γλώσσες. Στη συνέχεια είπε σε κάποιον να απομακρύνει τη γυναίκα από το δωμάτιο και επανέλαβε: «Ας χειροκροτήσουμε τον Ιησού», πολλές φορές στην εκκλησία.

Στη συνέχεια η γυναίκα εμφανίστηκε στην κάμερα περπατώντας μπροστά Whiteheadφωνάζοντας και δείχνοντας το δάχτυλό της.

Καθώς η γυναίκα απομακρυνόταν από το Whitehead, ο επίσκοπος άρπαξε απότομα το πίσω μέρος του λαιμού της και την οδήγησε εκτός κάμερας, λέγοντάς της «πήγαινε εδώ». Στη συνέχεια είπε σε άλλους να την αρπάξουν και να τη βγάλουν από το δωμάτιο. Κάποιος που είναι εκτός κάμερας ακουγόταν να λέει: «Άφησέ την να φύγει».

Η διαμαρτυρόμενη γυναίκα είπε στον Whitehead ότι επρόκειτο να ασκήσει κατηγορίες. Ο επίσκοπος απάντησε: «Πιέστε ό,τι χρεώσεις θέλετε… Δεν πρόκειται να έρθετε στο χώρο μου. Νιώθω ότι απειλούμαι». Στη συνέχεια, ο Whitehead εμφανίστηκε στην κάμερα, περπατώντας πίσω στον άμβωνα για να συνεχίσει το κήρυγμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ο πάστορας του Μπρούκλιν έκλεψαν 1 εκατομμύριο δολάρια σε κοσμήματα κατηγορούμενος για λεηλασία του συνταξιοδοτικού ταμείου των 90.000 δολαρίων του Congregant

«Σχεδόν είχα τελειώσει με το κήρυγμά μου και αυτές οι δύο νεαρές κυρίες μπήκαν μέσα και κάθισαν στο πίσω μέρος», είπε ο Whitehead στο New York Daily Newsμοιράζοντας ότι η γυναίκα που τον πλησίασε φώναζε αισχρολογίες και τον φώναζε.

Ο Whitehead εξήγησε: «Επέστρεψε θύελλα προς τη γυναίκα μου και το 10 μηνών μωρό μου. Πήγε προς τη γυναίκα μου και τότε την άρπαξα. Την άρπαξα και την έβγαλα από την εκκλησία μου. Το μόνο που μπορούσα να θυμηθώ ήταν τα παιδιά με τα όπλα που έβαλαν το όπλο τους στο πρόσωπο του μωρού μου».

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar