Ο πάστορας Μάικλ Τζένινγκς, ο οποίος συνελήφθη ενώ πότιζε τα λουλούδια των γειτόνων, επεκτείνει την αγάπη στη γυναίκα που τηλεφώνησε στο 911 για αυτόν

0
Ο πάστορας Μάικλ Τζένινγκς, ο οποίος συνελήφθη ενώ πότιζε τα λουλούδια των γειτόνων, επεκτείνει την αγάπη στη γυναίκα που τηλεφώνησε στο 911 για αυτόν
Μάικλ Τζένινγκς
L: Στιγμιότυπο από το Facebook / @TheYoungTurks. Ε: Στιγμιότυπο οθόνης μέσω myNBC5

Μάικλ Τζένινγκς, α πάστορας στο Τσίλντερσμπουργκ της Αλαμπάμα, ο οποίος συνελήφθη ενώ πότιζε τα λουλούδια των γειτόνων του, λέει ότι εκφράζει αγάπη στον γείτονα που κάλεσε την αστυνομία εναντίον του. Ο Τζένινγκς, ωστόσο, έχει καταθέσει ομοσπονδιακή αγωγή κατά της πόλης και τριών αστυνομικών με το σκεπτικό ότι ήταν ρατσιστικός χαρακτήρας και ότι παραβιάστηκαν τα πολιτικά του δικαιώματα.

«Δεν έχω τίποτα εναντίον των γειτόνων μου», είπε ο Τζένινγκς συνέντευξη με τον Δρ Rasha Richey των Νεότουρκων. «Ακόμα τους μιλάω. Στην πραγματικότητα, μίλησα με τον άντρα της [of the neighbor who called 911] από το περιστατικό, και μου έλεγε πόσο άσχημα νιώθει γι‘ αυτό, έτσι. Αγαπώ αυτόν τον γείτονα εξίσου καλά με αυτόν που πότιζα τα λουλούδια του. Μπορεί να μην χρειάζεται να τους αρέσουν συνέχεια, αλλά πρέπει να τους αγαπάμε ούτως ή άλλως».

Ο Michael Jennings υποβάλλει ομοσπονδιακή αγωγή

Ο Μάικλ Τζένινγκς, ο οποίος είναι Μαύρος, είναι πάστορας της εκκλησίας Vision of Abundant Life στη Sylacauga της Αλαμπάμα. Αυτός ήταν ποτίζοντας τα λουλούδια των γειτόνων του στις 22 Μαΐου, όταν η αστυνομία τον πλησίασε, ρωτώντας τον για τις ενέργειές του και λέγοντας ότι είχαν λάβει κλήση για ένα «ύποπτο άτομο». Τα πλάνα της κάμερας του σώματος της αστυνομίας που κυκλοφόρησαν τον Αύγουστο απαθανάτισαν την αλληλεπίδραση.

Ο Τζένινγκς είπε ότι η κατοικία ανήκε στους γείτονές του, οι οποίοι ήταν εκτός πόλης και του είχαν ζητήσει να παρακολουθεί το σπίτι τους όσο έλειπαν. «Είμαι ο πάστορας Τζένινγκς», είπε. «Μένω απέναντι».

Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν ένας αξιωματικός ζήτησε από τον Τζένινγκς ταυτότητα και ο πάστορας αρνήθηκε να του δώσει, λέγοντας ότι δεν ήταν ύποπτος, ότι είχε ιστορικό στην επιβολή του νόμου και ότι είχε κάθε δικαίωμα να βρίσκεται στην ιδιοκτησία.

Ένας διαφορετικός γείτονας, που ονομάστηκε «Amanda», εμφανίστηκε τελικά στη σκηνή και επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό του Jennings ότι γνώριζε τους ανθρώπους των οποίων τα φυτά πότιζε.

Η Αμάντα, η οποία είναι λευκή, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ήξερε αν ο Τζένινγκς φρόντιζε τα φυτά για τους γείτονες, αλλά είπε ότι θα ήταν «εντελώς φυσιολογικό» να το κάνει. Παραδέχτηκε επίσης ότι ήταν το άτομο που έκανε την κλήση στο 911, λέγοντας: „Αυτό μάλλον είναι δικό μου λάθος“.

Η σύζυγος του Τζένινγκς εμφανίστηκε αργότερα με το πορτοφόλι του πάστορα, αλλά οι αξιωματικοί συνέλαβαν ωστόσο τους Τζένινγκς και τον κατηγόρησαν για παρεμπόδιση κυβερνητικών επιχειρήσεων. Την 1η Ιουνίου, ένας δικαστής απέρριψε τις κατηγορίες με προκατάληψη.

Αυτό δείχνει μια μεταγραφή της κλήσης 911 Η Αμάντα εξέφρασε ανησυχία στον χειριστή εκεί ήταν ένα χρυσό SUV σταθμευμένο στο δρόμο των γειτόνων, καθώς και ένας «νεότερος μαύρος άνδρας» στο ακίνητο.

Ο πάστορας Μάικλ Τζένινγκς λέει ότι η αστυνομία παραβίασε τα πολιτικά του δικαιώματα. Στις 9 Σεπτεμβρίου κατέθεσε α ομοσπονδιακή αγωγή εναντίον των αστυνομικών της πόλης Childersburg και Childersburg, Christopher Smith, Justin Gable και Jeremy Brooks. Η αγωγή αναφέρει ότι υπό Κωδικός Αλαμπάμα ενότητα 15-5-30, Ο Τζένινγκς δεν ήταν υποχρεωμένος να παράσχει την ταυτότητά του στους αξιωματικούς.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar