«Μόνο Θεός!»—Η σύζυγος του πάστορα Τζον Γκρέι, Aventer, δημοσιεύει ενθαρρυντική ενημέρωση

1
«Μόνο Θεός!»—Η σύζυγος του πάστορα Τζον Γκρέι, Aventer, δημοσιεύει ενθαρρυντική ενημέρωση
Τζον Γκρέυ
L: Στιγμιότυπο από το YouTube / @Relentless Church. Ε: Στιγμιότυπο από το YouTube / @John Grey Ministries

Αφού υπάρξει νοσηλευόμενος για μια εβδομάδα με μια απειλητική για τη ζωή πνευμονική εμβολή, ο πάστορας John Gray του Ανελέητη Εκκλησία στο Greenville της Νότιας Καρολίνας, «κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση», σύμφωνα με μια ενημέρωση από τη σύζυγό του, Aventer.

«Γιατροί, πολλαπλοί καρδιολόγοι, αιματολόγος… ο καλύτερος, μπερδεμένος… Μόνο ο Θεός!» είπε ο Έβεντερ Γκρέι σε μια εκσυγχρονίζω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της στις 14 Ιουνίου. «Είμαστε σταθεροί σήμερα κινούμενοι προς τη σωστή κατεύθυνση… Ήταν οι προσευχές των δικαίων που ωφελήθηκαν».

Ο Τρόμος Υγείας του Τζον Γκρέι

Ο πάστορας John Gray εισήχθη στο ER την Πέμπτη, 7 Ιουλίου, με πνευμονική εμβολή και θρόμβους αίματος στους πνεύμονές του. ΕΝΑ πνευμονική εμβολή σέλας είναι ένας σπάνιος τύπος θρόμβου αίματος που εμφανίζεται στην πνευμονική αρτηρία όπου διακλαδίζεται στον δεξιό και τον αριστερό πνεύμονα.

Σε μια Ανάρτηση στο Instagram Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Aventer Gray, η οποία συνυποκαθιστά την Relentless Church με τον John, ζήτησε προσευχή, λέγοντας ότι ο σύζυγός της χρειαζόταν ένα θαύμα και ότι η ζωή του βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο. «Για να το θέσουμε σε προοπτική», είπε, «ο γιατρός είπε ότι άνθρωποι έχουν έρθει στο νοσοκομείο νεκροί με αυτό ακριβώς το σενάριο με το οποίο μπήκε». Τότε, ο γιατρός είπε ότι το πάστορας δεν χρειαζόταν να κινηθεί, ούτε καν να περπατήσει ή να πάει στην τουαλέτα.

Ο Aventer δημοσίευσε ένα εκσυγχρονίζω αρκετές μέρες αργότερα λέγοντας ότι ο σύζυγός της μεταφερόταν σε νοσοκομείο στην Ατλάντα και δείχνοντας ότι ένας θρόμβος στο πόδι του είχε εξαφανιστεί. «Αν δεν είναι πίστη, δεν το θέλω!!» είπε. «Είμαι έτοιμος για το υπόλοιπο αυτού του θαύματος!!!…Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και την έκρηξη αγάπης! Παρακαλώ συνέχισε!“

Ανελέητη Εκκλησία εξέδωσε ανακοίνωση Τετάρτη, λέγοντας:

Ο πάστορας Τζον Γκρέι συνεχίζει να περιθάλπεται από [a] ομάδα επαγγελματιών τώρα στην Ατλάντα, GA μετά τη μεταγραφή από την Αλαμπάμα για την κατάστασή του. Ο πάστορας Aventer και ολόκληρη η οικογένεια της Relentless Church είναι ευγνώμονες για τις άφθονες ευχές και προσευχές για την ασφαλή και άμεση ανάρρωση του. Οι υπηρεσίες θα συνεχιστούν όπως είχε προγραμματιστεί και θα σηκώσουμε το όνομα του Ιησού αυτή τη στιγμή. Συνεχίζουν να ζητούν ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια της πλοήγησής τους αυτή τη στιγμή και παραμένουν ευγνώμονες για την έκρηξη αγάπης και υποστήριξης.

Στην ανάρτησή της στις 14 Ιουνίου, η Aventer ανέφερε Ψαλμός 46:10, που λέει, «Μείνε ακίνητος και μάθε ότι είμαι ο Θεός. Θα υψωθώ ανάμεσα στα έθνη, θα υψωθώ στη γη».

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar