Η Newsom λανσάρει τον «Βιβλικό» διαφημιστικό πίνακα υπέρ της άμβλωσης στις πολιτείες υπέρ της ζωής. «Αυτό δεν είναι τίποτα λιγότερο από δαιμονικό», λέει ο Feucht

0
Η Newsom λανσάρει τον «Βιβλικό» διαφημιστικό πίνακα υπέρ της άμβλωσης στις πολιτείες υπέρ της ζωής.  «Αυτό δεν είναι τίποτα λιγότερο από δαιμονικό», λέει ο Feucht
γκαβίν νεσομ
Screengrab μέσω Twitter @GavinNewsom

Την περασμένη Πέμπτη (15 Σεπτεμβρίου), Κυβερνήτης της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ ανακοινώθηκε στις Κελάδημα ότι έβγαζε διαφημιστικές πινακίδες υπέρ των αμβλώσεων σε επτά από τις πιο κατά των αμβλώσεων πολιτείες σε όλη τη χώρα. ο διαφημιστικές πινακίδες αποτελούν μέρος της εκστρατείας επανεκλογής του Newsom για κυβερνήτη της Καλιφόρνια.

Οι διαφημιστικές πινακίδες στοχεύουν στους κρατικούς περιορισμούς στις αμβλώσεις και προτρέπουν τις γυναίκες που αναζητούν ένα άμβλωση να ταξιδέψει στην Καλιφόρνια, όπου οι νόμοι για τις αμβλώσεις είναι από τους πιο ανεκτικούς.

«ΝΕΟ: Μόλις κυκλοφόρησαν διαφημιστικές πινακίδες σε 7 από τις πιο περιοριστικές πολιτείες κατά των αμβλώσεων που εξηγούν πώς οι γυναίκες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην περίθαλψη — ανεξάρτητα από το πού ζουν», ανάρτησε ο Newsom. «Σε κάθε γυναίκα που αναζητά άμβλωση σε αυτές τις πολιτείες κατά της ελευθερίας: η CA θα υπερασπιστεί το δικαίωμά σας να λαμβάνετε αποφάσεις για τη δική σας υγεία».

Τέξας, Ιντιάνα, Μισισιπής, Οχάιο, Νότος Καρολίνα, Νότια Ντακότακαι Οκλαχόμα είναι οι επτά πολιτείες που στόχευσε ο Newsom, ο οποίος πρόσθεσε ετικέτα στον κυβερνήτη κάθε πολιτείας σε μια ανάρτηση με φωτογραφίες από τις διαφημιστικές πινακίδες.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ο Tony Dungy λέει ότι βασίζει τη στάση του για την άμβλωση «Σε αυτό που είπε ο Θεός»

Κάθε μία από τις επτά διαφημιστικές πινακίδες αναφέρει ότι πληρώνεται «από την Newsom για τον Κυβερνήτη της Καλιφόρνια 2022».

Μια διαφημιστική πινακίδα γράφει: «Το Τέξας δεν κατέχει το σώμα σου. Το κάνεις», δίπλα σε μια εικόνα μιας γυναίκας με τα χέρια με χειροπέδες πίσω από την πλάτη της. Άλλες διαφημιστικές πινακίδες περιέχουν παρόμοια διατύπωση.

Οι διαφημιστικές πινακίδες στο Μισισιπή και την Οκλαχόμα χρησιμοποιούν ένα στίχο της Βίβλου για να προωθήσουν τον σκοπό του Newsom υπέρ των αμβλώσεων. Αυτές οι διαφημιστικές πινακίδες έχουν μια εικόνα μιας νεαρής γυναίκας και γράφουν: «Χρειάζεστε μια άμβλωση; Η Καλιφόρνια είναι εδώ για να βοηθήσει». Κάτω από τις πληροφορίες για έναν ιστότοπο της κυβέρνησης της Καλιφόρνια υπάρχει μια αναφορά του Μάρκος 12:31: «Αγάπα τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη εντολή από αυτές».

ΣΧΕΤΙΚΟ: Το LA Billboard καλωσορίζει τον κόσμο στην Καλιφόρνια, «Όπου η άμβλωση είναι ασφαλής και εξακολουθεί να είναι νόμιμη»

Ο Newsom είπε σε συνέντευξή του ότι θέλει «οι γυναίκες να ξέρουν ότι έχουμε την πλάτη τους. Μας νοιάζει, έχουν σημασία και δεν πρόκειται να τους γυρίσουμε την πλάτη επειδή είναι από άλλη πολιτεία».

Σύμφωνα με Abort73.comη Καλιφόρνια κατέγραψε περισσότερες από 154.000 αμβλώσεις το 2020, οδηγώντας σε όλες τις πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης, η οποία κατέγραψε 110.360 αμβλώσεις.

Ο Sean Feucht, ο Benjamin Watson και ο κυβερνήτης Christie Noem Respond

Κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα Κρίστι Νοέμ απάντησε στο tweet του Newsom: «Στη Νότια Ντακότα, είμαστε ένας προορισμός για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΖΩΗ. Τώρα που έχετε βάλει τις διαφημιστικές σας πινακίδες σε SD, γιατί δεν μπορείτε να εργαστείτε καθαρίζοντας τα ανθρώπινα περιττώματα στους δρόμους των πόλεων σας και ανάβοντας ξανά τα φώτα. Παρεμπιπτόντως, έγραψες αυτό το tweet στο σκοτάδι;» Ηγέτης λατρείας και ακτιβιστής Παλιά καμπάνια αναφέρεται στη χρήση του Μάρκου 12 από τον κυβερνήτη του για να προωθήσει την άμβλωση ως «ένα επίπεδο σκότους που λίγοι έχουν δει στο παρελθόν. Ακόμη και ο Σατανάς παρέθεσε τη Γραφή καθώς έβαζε σε πειρασμό τον Ιησού. Χρειαζόμαστε διάκριση στο σώμα του Χριστού όσο ποτέ άλλοτε».

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar