Η εκστρατεία Crist κατηγορεί τον πάστορα που εμφανίζεται στη διαφήμιση του DeSantis ότι είναι «Αντισημίτης»

0
Η εκστρατεία Crist κατηγορεί τον πάστορα που εμφανίζεται στη διαφήμιση του DeSantis ότι είναι «Αντισημίτης»
Charlie Crist Ron DeSantis
Screengrab μέσω YouTube @ Ron DeSantis

Ο υποψήφιος Κυβερνήτης της Φλόριντα, Τσάρλι Κριστ, κάλεσε τον Κυβερνήτη Ρον Ντε Σάντις για μια προεκλογική διαφήμιση με έναν πάστορα τον οποίο η εκστρατεία του Κριστ κατηγορεί για αντισημιτισμό.

Η διαφήμιση με τίτλο «Αποτελέσματα», περιλαμβάνει αρκετούς πολίτες της Φλόριντα, συμπεριλαμβανομένων ιδιοκτητών εστιατορίων, μηχανικών, δασκάλων, βετεράνων, ιατρών και φοιτητών, όλοι που ευχαρίστησαν τον DeSantis για τα επιτεύγματά του ως κυβερνήτης.

Η διαφήμιση περιελάμβανε επίσης τον πάστορα Larry Jinks της First Baptist Church στο St. James City της Φλόριντα, ο οποίος επεσήμανε τη στάση του DeSantis σχετικά με τις εντολές που σχετίζονται με την πανδημία, οι οποίες επηρέασαν την ικανότητα των εκκλησιών να συγκεντρώνονται. Ο DeSantis ήταν επικριτικός για τις παραγγελίες καταφυγίου που διέκοψαν τις επιχειρήσεις και τους χώρους λατρείας, εμποδίζοντας τους τοπικούς δήμους να επιβάλουν μέτρα lockdown.

«Προστατεύσατε το δικαίωμά μας να λατρεύουμε μαζί — αυτοπροσώπως», είπε ο Τζινκς.

Τώρα η εκστρατεία του Crist κατηγορεί τον Τζινκς για αντισημιτισμό υπό το φως των σχολίων που έκανε σε μια 19η Απριλίου Ανάρτηση στο Facebook με ένα άρθρο της Jerusalem Post που συζητά τη δυνατότητα ανοικοδόμησης του εβραϊκού ναού στην Ιερουσαλήμ.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ο Al Mohler υπονοεί ότι οι Χριστιανοί που δεν ψηφίζουν Ρεπουμπλικάνοι είναι «άπιστοι». Συναντήθηκε με μείγμα επαίνων, κριτικής

«Με τη συζήτηση για έναν ανακατασκευασμένο ναό στα μέσα ενημέρωσης τώρα, απλώς επιβεβαιώνει ότι είμαστε εκείνη η γενιά που θα δούμε τον Κύριο να επιστρέφει», σχολίασε ο Τζινκς. «Είναι κρίμα που οι Εβραίοι, που θα έπρεπε να ξέρουν καλύτερα, απορρίπτουν τον δικό τους Μεσσία (που εκπλήρωσε όλες τις προφητείες τους) εξακολουθούν να πιστεύουν ότι χρειάζονται θυσίες και τον Ναό για να τις θυσιάσουν. Ωστόσο, λόγω της απόρριψής τους θα προχωρήσουν με αυτό το σχέδιο».

Ο Τζινκς συνέχισε να επικρίνει τον Πάπα Φραγκίσκο για την επιδίωξη της ειρήνης μεταξύ χριστιανών, εβραίων και μουσουλμανικών ηγετών.

«Φαίνεται ότι υπάρχει ένα σχέδιο μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών να προωθήσουν αυτή την «Ενότητα», έγραψε ο Τζινκς. «Που είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που δίδαξε ο Ιησούς και αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνουν οι Χριστιανοί. Καλούμαστε να βρεθούμε σε αντίθεση με οποιαδήποτε θρησκεία που δεν αναγνωρίζει τον Ιησού ως τον Πρίγκιπα της Ειρήνης και τον μόνο δρόμο προς τον Πατέρα».

Ο Τζινκς σχολίασε περαιτέρω: «Αναρωτιέμαι πόσο καιρό θα με πάρει για να είμαι στη φυλακή του Facebook για αυτά τα σχόλια;»

ΣΧΕΤΙΚΟ: „Όπως είπε ο Χριστός, κρίνετε ένα δέντρο από τους καρπούς του“: Ο Alex Jones απορρίπτει τον Τραμπ για τον DeSantis

Οι σχολιαστές της ανάρτησης, συμπεριλαμβανομένου του Τζινκς, συνέχισαν να συζητούν διάφορες θεωρίες του τέλους καιρού και πώς τα τρέχοντα παγκόσμια γεγονότα μπορεί να σηματοδοτούν την επικείμενη επιστροφή του Χριστού.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar