Η δήλωση του Ye’s Moses και η Donda Academy προκαλούν εικασίες

1
Η δήλωση του Ye’s Moses και η Donda Academy προκαλούν εικασίες
ακαδημία donda
Ο Kanye West παίζει στην κορυφή ενός βουνού στο Verizon Center στις 21 Νοεμβρίου 2013 στην Ουάσιγκτον, DC στην περιοδεία The Yeezus. Peter Hutchins από την DC, CC BY 2.0μέσω Wikimedia Commons

Ye, παλαιότερα γνωστό ως Kanye West, συνέκρινε τον εαυτό του με τον Ισραηλίτη ηγέτη, Μωυσή, σε ένα άρθρο στο Instagram την Κυριακή. Η κρυπτική δήλωση του ράπερ και του fashion icon ήρθε μετά από αυτόν διέγραψε όλες τις αναρτήσεις του στην πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης — και όπως πολλοί εικάζουν για το Donda Academy, το ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο που άνοιξε στην Καλιφόρνια.

«Κανείς δεν ρώτησε τον Μωυσή πόσο κοιμήθηκε» είπε ο Ye σε μια ανάρτηση που είχε λευκό κείμενο σε απλό μαύρο φόντο.

Δεν είναι σαφές τι εννοούσε ο Ye με αυτή τη δήλωση, αν και ορισμένοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο ράπερ, ο οποίος ήταν διαγνωστεί με διπολική διαταραχήδυσκολεύεται να κοιμηθεί. Σύμφωνα με τη Vogueαφού ο Ye αποκάλυψε για πρώτη φορά τη διάγνωσή του το 2016, αργότερα είπε ότι είχε πράγματι διαταραχή ύπνου, αλλά στη συνέχεια παραδέχτηκε ξανά ότι ήταν διπολικός.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο Eminem Raps About Jesus στο Remix του DJ Khaled στο „Use This Gospel“ του Kanye West

«Είστε έτοιμοι να χαθείτε στην έρημο με ένα σωρό ανθρώπους για 40 χρόνια», είπε ένας χρήστης του Reddit.

«Νομίζω ότι αυτό σημαίνει ότι δεν κοιμάται επειδή βρίσκεται σε μανιακό επεισόδιο», είπε ένας άλλος, «και οι άνθρωποι τον ρωτούν πόσο έχει κοιμηθεί επειδή συμπεριφέρεται ακανόνιστα…και αυτή είναι η καλύτερη απάντησή του».

Donda Academy και Ye’s Christian Journey

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ye συγκρίνει τον εαυτό του με τον Μωυσή. Σε ένα tweet του 2020, είπε: «Πρέπει να δω τα συμβόλαια όλων στη Universal και τη Sony. Δεν θα παρακολουθήσω τον λαό μου να υποδουλώνεται. Βάζω τη ζωή μου στη γραμμή για τους ανθρώπους μου. Η μουσική βιομηχανία και το ΝΒΑ είναι σύγχρονα σκλαβοφόρα. Είμαι ο νέος Μωυσής».

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar