Γιορτάστε το Halloween; Το Halloween είναι ένα «κόλπο του διαβόλου», προειδοποιεί ο σατανιστής-χριστιανός

0
Γιορτάστε το Halloween;  Το Halloween είναι ένα «κόλπο του διαβόλου», προειδοποιεί ο σατανιστής-χριστιανός
γιορτάσουν το Halloween
Πηγή: Lightstock

Καθώς πλησιάζει η ετήσια συζήτηση για το αν οι Χριστιανοί πρέπει να γιορτάζουν το Halloween, ένας άνδρας που πέρασε 25 χρόνια βυθισμένος στο Σατανισμός εκδίδει ισχυρή προειδοποίηση. Ο John Ramirez, ένας αναγεννημένος διάκονος που προσπαθεί να «κάνει τον Ιησού Χριστό περήφανο», λέει CBN News κάποτε «πούλησε την ψυχή μου στον διάβολο». Παντρεύτηκε το Halloween σε έναν «δαιμονικό γάμο» και βάφτισε την 11χρονη κόρη του «στη σκοτεινή πλευρά».

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο άνθρωπος που έκανε διαθήκη αίματος με τον Σατανά έχει μια δραματική συνάντηση με τον Ιησού

Ο σατανισμός ήταν όλη του η ζωή, λέει ο Ramirez στη Charlene Aaron. Αυτός «ανέπνευσε, έτρωγε και κοιμήθηκε μαγείαπροσπαθώντας να «συλλάβει» τους ανθρώπους για τον διάβολο προβάλλοντας αστρικά και βάζοντας κατάρες.

Γιορτάζω Απόκριες? Μην ‚απατάς τον Θεό‘ Λέει Πρώην σατανιστής

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν συμβουλεύει τους χριστιανούς να γιορτάσουν το Halloween, ακόμη και μέχρι το τέλος Κορμός ή κέρασμα γεγονότα ή βιβλικές στολές, ο Ραμίρεζ λέει, «Δεν βλέπω πώς μπορείς να απατήσεις τον Θεό…τον Κύριο Ιησού Χριστό».

Οι σατανιστές δεν βγαίνουν παρέα με Χριστιανούς τη Μεγάλη Παρασκευή, σημειώνει, οπότε «γιατί να βάλετε τα παιδιά σας, την οικογένειά σας… ολόκληρη την αιωνιότητα σας σε μια δαιμονικός Αγια ΤΡΑΠΕΖΑ? … Γιατί να φέρνεις αυτό το είδος κατάρας στο σπίτι σου και να καταριέσαι την οικογένειά σου για τρεις έως τέσσερις γενιές;»

Μην ξεγελιέστε από διασκεδαστικές πτυχές των κοσμικών διακοπών, προειδοποιεί τους γονείς ο Ramirez. «Άνθρωποι από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα προσεύχονται για αυτές τις καραμέλες», συμπεριλαμβανομένων των μαγισσών. Μετά τα παιδιά βάζουν αυτά τα πράγματα στο σώμα τους.

Δείχνοντας το Fall in Γένεση 3, ο Ramirez λέει ότι ο Αδάμ και η Εύα έχασαν τα πάντα από ένα λάθος. Αν και έγιναν κατ‘ εικόνα Θεού, ο Σατανάς τους ξεγέλασε με την αμαρτία και άλλαξε την ταυτότητά τους. Έτσι, ακόμα κι αν ντύνετε τα παιδιά σαν Βιβλικά πρόσωπα, η παρατήρηση του Halloween περιλαμβάνει «να αλλάξετε την ταυτότητα των παιδιών σας». Αυτό, προσθέτει, «είναι το κόλπο του διαβόλου».

Ο Ramirez αναφέρει τον Anton LaVey, ιδρυτή της Εκκλησίας του Σατανά, που είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω κάθε Χριστιανό γονέα που επέτρεψε στο παιδί του να γιορτάσει το Halloween —τη γιορτή του διαβόλου— μία φορά το χρόνο». (Ο Εκκλησία αρνείται ότι ο LaVey είπε αυτό.)

Ως απόσβεση, ο πάστορας θερίζει ψυχές για τον Ιησού

Ως χριστιανός διάκονος, Ραμίρεζ τώρα διαδίδει τις προειδοποιήσεις του για το Halloween όπου κι αν πάει. Μερικές εκκλησίες θυμώνουν μαζί του, λέει, αλλά «ο Θεός μου είπε να πω την αλήθεια».

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar